Ulkomaalaus, Turku

Turun alueen ulkomaalausurakoitsijoilla vaikuttaa olevan tällähetkellä kova kiire. Lehti-ilmoittelu on vähentynyt huomattavasti ja työmailla juttuja kuunnellessa äänensävy on kovin kiireinen. Tämän ovat huomanneet myöskin asiakkaat jotka jo lähes ensimmäiseksi kysyvät, kuinka kova kiire on.

Muutamia omakotitalokohteita on kuitenkin yleensä mahdollista sovittaa vielä tässäkinvaiheessa aikatauluihin, kunhan tieto ja tilaus tulevat suhteellisen nopeasti. Syksyllä kelit vähitellen huononevat ja hyvän maalaussään kestoaikaa ei kukaan osaa arvata.

Mikäli juuri sinä tarvitset vielä tänäkesänä maalaria kohteeseesi, otahan nopeasti yhteyttä vaikka sähköpostilla osoitteeseen touko@oivara.fi niin yritetään järjestää asia. Tokihan soittaakkin saa, vastaan puhelimeen mielelläni numerossa 044 586 7585

Keväisin terveisin:
Touko Koskinen / Oivara Oy

This entry was posted in Yleistä ulkomaalauksesta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


6 − one =